De basis voor duurzame bouw

Prefab betonelementen bieden veel vrijheid in het maken van nieuwe ontwerpen op plekken waar moeilijk gebouwd kan worden. Ze bieden veiligheid voor de bouwvakkers, zijn kostenbesparend en garanderen een snelle bouw.

Prefunko geeft advies op het gebied van betonelementen, en levert precies de prefab betonconstructie die in uw situatie de meeste stabiliteit zal bieden. Wij zorgen hierbij altijd voor kostenbesparing voor u als klant. Prefab bouwelementen bieden bijzondere flexibiliteit, omdat ze in alle vormen en maten kunnen worden gemaakt en onder diverse omstandigheden worden toegepast.

Wij werken mee aan diverse bouwprojecten, waaronder bedrijfspanden, andere utiliteitsbouw, woningen en appartementencomplexen. We bouwen zowel op land als boven het water.

Haal de bouwvakker uit de modder

Het leven van een bouwvakker gaat niet altijd over rozen. Het werk is zwaar en je moet constant alert zijn om jezelf niet te verwonden. Prefab betonelementen zijn ook voor bouwvakkers een oplossing. Ze nemen veel van de risico’s van het werk weg en maken het vak voor iedereen lichter. Bekijk de video