Prefunko bewijst dagelijks het nut van prefab betonelementen

Prefunko BV is specialist in het leveren en monteren van prefab betonelementen voor zowel woningbouw als ook de utiliteitsbouw, met als hoofdproduct het Prefunko Prefab Funderingssysteem. 

Tevens zijn wij leverancier van prefab bergingsvloeren, liftputten, stabiliteitswanden, kolommen, T-liggers, poeren en maken op aanvraag afwijkende betonelementen welke passen binnen ons productieproces. Flexibiliteit is ons credo! 

Met haar eigen betonfabriek en zusterbedrijf van Vliet Vlechtwerken als leverancier van de wapening zorgt Prefunko dat projecten vanaf tekenwerk tot aan oplevering met zorg en volgens afspraak verlopen.

 

Heeft u vragen over onze betonelementen of wilt u meer informatie?

Neem contact op

Funderingssysteem

Prefunko levert en monteert complete prefab fundering voor nieuwbouw van diverse soorten bouwwerken. Wij stellen een funderingsplan op, waarin de diverse prefab betonelementen juist op elkaar zijn afgestemd. Wilt u een offerte aanvragen?


Bergings- en garagevloeren

Voor zowel gemetselde als houten bergingen en garages biedt Prefunko dé oplossing middels de Prefunko prefab bergings-en garagevloer. Ze worden uitgevoerd met of zonder steensponning, de onderzijde kan eventueel gevuld met tempex en de garagevloeren kunnen worden voorzien van inritvoorziening. Hiermee is het koppensnellen overbodig, bespaart u 50cm op de lengte van uw heipalen, het is maatvast, u heeft geen losse wapening als vlechters op het werk, schone bouwplaats en er kunnen een groot aantal vloeren per dag gemonteerd worden.


Prefab lichtgewicht bergingsvloeren

De Prefunko prefab lichtgewicht bergingsvloeren worden aan de onderzijde gevuld met tempex EPS100 en gemonteerd op een gevlakt en op hoogte gebracht zandpakket. Kwaliteit beton C35/45 en wapening B500.

Liftputten

Prefab betonnen liftputten zijn in vrijwel alle afmetingen te fabriceren. De liftputten zijn uitstekend toe te passen in combinatie met het Prefunko prefab funderingssysteem. Uiteraard zijn de prefab betonnen liftputten ook toepasbaar bij een in het werk gestorte fundering.

Stabiliteitswanden

Prefab betonnen stabiliteitswanden vinden hun toepassing in combinatie met het prefab funderingssysteem, waarbij een grond of waterkering nodig is. De stabiliteitswanden zijn in alle gewenste afmetingen te fabriceren en kunnen worden voorzien van instortvoorzieningen.

T-liggers

Prefab betonnen T-liggers worden toegepast bij utiliteitsprojecten als vloerdragende verdiepingsbalken. De prefab betonnen T-liggers kunnen in vrijwel alle afmetingen worden gefabriceerd.

Poeren

Prefab betonnen poeren zijn in diverse afmetingen te fabriceren. De afmeting van deze Prefab betonnen poeren zijn afhankelijk van de optredende belastingen en kunnen desgewenst op twee of meer palen worden uitgevoerd.

Wilt u meer informatie over onze betonelementen of heeft u vragen?

Neem contact op

Prefunko & J. van Vliet Vlechtwerken

Nijverheidsstraat 42
3371 XE 

Hardinxveld - Giessendam

 

KvK-nummer Prefunko B.V.

23043688

 

KvK-nummer J. van Vliet Vlechtwerken B.V.

23025602

Telefoon Prefunko

0184 – 617 937

 

Telefoon J. van Vliet Vlechtwerken

0184 - 613 800

 

E-mail Prefunko

info@prefunko.nl 

 

E-mail J. van Vliet Vlechtwerken
info@vlietvlechtwerken.nl

Openingstijden

Maandag: 8:00-17:00
Dinsdag: 8:00-17:00
Woensdag: 8:00-17:00
Donderdag: 8:00-17:00
Vrijdag: 8:00-17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Prefunko levert betonelementen voor duurzame bouw in heel Nederland.